Vanaf 50 euro gratis bezorging
snelle levering
vERS & AMBACHTELIJK
DutchEnglish
Levering

Leveringsvoorwaarden

Hoe leveren wij onze worst aan.

 

Verzendingen via PostNL
Wij versturen de grillworsten en burgers door heel Nederland. De pakketten worden goed en met veel zorg voor u ingepakt, omdat wij met verse vleesproducten werken is het heel belangrijk dat de producten goed en veilig aankomen bij u. Wij hebben daarom gekozen om de producten in te pakken met speciale folie en gelpacks. De gelpacks zorgen ervoor dat de producten geconditioneerd naar u worden verzonden.

Bezorgkosten bedragen € 7,50 in heel Nederland. ( 0kg- 10kg).

Zodra wij de pakketten hebben overgedragen aan PostNL ontvangt u een track & tracé code, zo kunt u makkelijk uw pakket in de gaten houden.

Persoonlijke leveringen: Woont u in Noord-Holland dan kom ik de pakketten persoonlijk langs brengen, zo bent u verzekerd van een goede en betrouwbare levering. Woont u in de omgeving van Beverwijk of Zaanstad? Dan betaal ik de bezorgkosten. Woont u hierbuiten vraag ik een vergoeding voor het versturen van de pakketten. Wilt u geen persoonlijke levering? Geen probleem dan krijgt u de pakketten gewoon via PostNL.

Wat zijn gelpacks?
Gelpacks zijn lekvrije polyethyleen zakken gevuld met koelgel op basis van polymeren. Ze worden ingezet om producten gekoeld of geconditioneerd te vervoeren. Met gelpacks kunt u er eenvoudig voor zorgen dat uw producten in perfecte conditie op de plek van bestemming aankomen.

Onze gelpacks zijn gegarandeerd 100% veilig
De folie en de gel die wij gebruiken voor onze gelpacks voldoen aan de strengste eisen en wensen voor verpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie. Onze gelpacks zijn non toxic en food proof. Dit betekent dat de gel in contact kan komen met voeding, zonder dat dit een gevaar vormt voor de gezondheid.

Gekoeld of geconditioneerd vervoer van goederen
Gelpacks worden gebruikt voor het gekoeld of geconditioneerd vervoeren van goederen. Gelpacks zijn breed toepasbaar in de logistiek. Sectoren waarin er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gelpacks zijn de voedingsindustrie (denk bijvoorbeeld aan vlees, vis en AGF), medische sector (farmacie en bloedtransport) en de bloemensector.

De toepassing van de Original Gelpack
De Original Gelpack wordt doorgaans gebruikt voor verzendingen tot 24 uur. Afhankelijk van het type verpakking en de hoeveelheid koeling kunnen ook langere transporten goed worden overbrugd. De reguliere gelpacks zijn ontwikkeld om goederen tussen de 0 en 8 graden te vervoeren. Voor andere temperatuurranges kan Phase Change Material een uitkomst zijn.

Laura

Heerlijk volle smaak! Zoals een grillworst hoort te zijn. Een aanrader

Kees

Zo heb ik ze zelden gegeten. Je proeft dat ze met passie zijn gemaakt!

Hans

Zo hoort een grillworst te zijn. De volgende bestelling staat al klaar!
Onze favorieten
Grillworst Cheese ChickenGrillworst Naturel Pork
Aanmelden nieuwsbrief

Persoonlijke aanbiedingen
Op de hoogte van onze nieuwste producten
Één brief per maand
Copyright © 2021 – 2023 All Rights Reserved
Websites & ICT
Simons Web
Hulp nodig? chat met ons